Компанія inPL відкрила філію бухгалтерського бюро в Кракові Реклама

Компанія inPL відкрила філію бухгалтерського бюро в Кракові

1 липня 2016 року в Кракові консалтингова компанія inPL group відкрила в Польщі друге бухгалтерське бюро для роботи з представниками українського бізнесу. 

Центральний офіс компанії inPL group розташований в місті Люблін. 

В останні роки український бізнес все більше розгортається в сторону європейського ринку. Багато успішних вітчизняних компаній відкривають філії в Європі для розширення клієнтської бази та спрощення відносин з європейськими партнерами. Відкриття власної фірми є також одним із способів зробити своє проживання в Польщі законним і забезпечити себе робочим місцем. 

"З 2013 року значно збільшився потік українців до Польщі", — зазначає директор консалтингової компанії inPL group Сергій Шаповал. — "У Польщі не так багато великих міст, тому багато хто з наших співвітчизників обирають Краків як мегаполіс із розвиненою інфраструктурою і великим потенціалом для бізнес-старту". 

Для того щоб допомогти українцям зрозуміти, як ведеться бухгалтерія в Польщі, компанія inPL group, яка з 2013 року надає послуги з реєстрації та бухгалтерського обслуговування бізнесу в Польщі, відкрила в Кракові свою філію для роботи з україно- та російськомовними клієнтами. 

Перш ніж відкрити бізнес в Польщі, експерти агентства радять вивчити ринок, рівень попиту, затребуваність товарів і послуг у місцевих споживачів, а також освоїти юридичні та фінансові аспекти законодавства. Слід також враховувати мовний аспек, який особливо сильно відчувається в роботі, і відмінності в загальних поглядах на життя. 

Невід'ємною частиною будь-якого бізнесу є ведення бухгалтерського обліку компанії. Більшість польських компаній вважають за краще користуватися послугами аутсорсингових бухгалтерів, з якими підписується договір і які несуть відповідальність за фінансові справи конкретної фірми. Компанія inPL group підписує з клієнтами договір страхування цивільної відповідальності, який усуне всі ризики в процесі бухгалтерського обслуговування. 

На сайті компанії доступний прайс на послуги бухгалтерського бюро в Кракові. Ціна залежить від кількості задіяних співробітників, виду діяльності та обсягу робіт. Клієнти inPL group можуть замовити повне управління власним бізнесом в Польщі. 

Спеціалізовані підрозділи групи компаній inPL group дозволять повністю автоматизувати бізнес. inPL group Consulting Company надасть юридичну підтримку при реєстрації підприємства в Польщі; inPL group Biuro Rachunkowe займеться веденням бухгалтерії; inPL group Outsourcing Company автоматизує всі бізнес-процеси, а також буде просувати продукцію в Польщі і країнах ЄС; inPL group Transport & Spedition налагодить логістичне обслуговування від отримання ліцензії до експедиції транспорту клієнта по Європі.

Контакти: 

+48 793-849-692 (Viber)

office@inpl.com.ua

http://inpl.com.ua/

Наступна публікація