Курс валют: гривня різко обвалилася під час відкриття торгів 11 березня

Курс валют: гривня різко обвалилася під час відкриття торгів 11 березня

Фото: УНІАН

Менш ніж за годину українська валюта втратила 12 копійок на доларі.

Курс долара до гривні після відкриття торгів 11 березня зріс одразу на 12 копійок. Сталося це через ситуацію на глобальному фінансовому ринку, що спричинили розповсюдження коронавірусу і розрив домовленостей між учасниками ОПЕК. 

Так, станом на 10:30 курс долара до гривні становить 25,52 грн/дол. Вчора ж ринки закрилися на позначці 25,40 грн/дол. Щодо євро ситуація схожа: курс порівняно з вчорашнім днем зріс на 10 копійок. На Міжбанку вартість одного євро становить 28 грн 91 копійку.

Нагадаємо, 9 березня в РФ курс рубля різко пішов донизу через обвалення вартості ф'ючерсу на нафту марки Brent. До цього ОПЕК і Росія не змогли домовитися про збереження угоди щодо обмеження видобутку сировини. Після цього Саудівська Аравія вирішила знизити ціни на свої постачання і збільшити видобуток нафти.

Тим часом Американський венчурний фонд Sequoia Capital зробив низку прогнозів про вплив спалаху коронавірусу на бізнес. Аналітики розповіли, які зміни вже відчуває сфера комерції, а також поділилися порадами, які допоможуть комфортно перенести нові умови. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація