Логістика - рушійна сила бізнесу Новини компаній

Логістика - рушійна сила бізнесу

Компанія "Небесна Криниця" 15 років успішно надає послуги з доставки бутильованої води.

Компанія "Небесна Криниця" поділилась успішними практиками зі студентами Національного транспортного університету.

1 квітня, Євгенія Кривонос, директор з розвитку компанії "Небесна Криниця" провела лекцію для студентів 4-5 х курсів на тему: "Логістика – рушійна сила бізнесу".

"Ефективна логістика – це одна із ключових складових в компанії, що доставляє бутильовану воду і ми раді, що можемо поділитися власним досвідом з молодими спеціалістами, які завтра можуть зайняти одну із позицій в нашій дружній команді", - розповідає директор з розвитку компанії "Небесна Криниця", Євгенія Кривонос.

В рамках лекції Євгенія розкрила секрети оптимізації транспортної логістики, формування бюджету та принципи визначення оптимального рівня завантаження ресурсів. Студенти дізналися як будувати систему управління логістикою за допомогою KPI та нівелювати людський фактор за допомогою оптимізації.

Компанія "Небесна Криниця" 15 років успішно надає послуги з доставки бутильованої води, а відтепер - і ексклюзивного бренду кави CORSICO. За цей час компанія пройшла шлях від ручної до автоматизованої системи управління. Під час лекції студенти транспортного університету на прикладі реальних кейсів дізналися як побудувати ефективну систему транспортної логістики та отримали запрошення пройти конкурс на посаду логіста в компанії "Небесна Криниця".

Компанія "Небесна Криниця"  - лідер з доставки бутильованої води та кави - активно співпрацює з ВУЗ-ами та відкриває двері для молодих спеціалістів. "На разі, ми розширюємо наш штат і будемо раді бачити у своїх рядах молодих спеціалістів". – розповідає Євгенія Кривонос, директор з розвитку компанії "Небесна Криниця".

Наступна публікація