М’ясо дешевшає, а гречка здорожчала. Як змінились ціни на продукти у лютому

М’ясо дешевшає, а гречка здорожчала. Як змінились ціни на продукти у лютому

Фото: УНІАН

Також у ціні впали яблука та соняшникова олія.

Держстат оприлюднив дані того, як змінились ціни на продукти у лютому. Про це розповіли в ефірі “Сніданку з 1+1”.

Зокрема, куряча тушка впала у ціні на 51 копійку, свинина в середньому подешевшала на 97 копійок, яйця - на 87 копійок за десяток.

Яловичина також стала доступнішою — кілограм цього м’яса подешевшав на 70 копійок. У лютому також впали у ціні яблука — на 4 копійки та соняшникова олія — на 5 копійок. Водночас здорожчало вершкове масло — на 30 копійок, гречані крупи — на 42 копійки та морожена риба на 1 гривню 18 копійок.

Нагадаємо, 16 березня журналісти з’ясували, чи можна повернути речі, продукти, квитки і ліки назад у магазин.

Ревізія морозилки: які продукти не можна довго зберігати в замороженому вигляді

Ревізія морозилки: які продукти не можна довго зберігати в замороженому вигляді

Повʼязані теми:

Наступна публікація