Милованов спростував чутки про призупинення переговорів із МВФ щодо нового траншу

Милованов спростував чутки про призупинення переговорів із МВФ щодо нового траншу

Фото: УНІАН

Міністр запевнив, що незабаром у Вашингтоні відбудеться зустріч із МВФ.

Чутки щодо ймовірного призупинення переговорів між Україною та Міжнародним валютним фондом щодо отримання чергового траншу є неправдою.

Про це написав на своїй сторінці в Facebook міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України Тимофій Милованов.

"Рейтерс процитували Катерину Рожкову: "перемовини з МВФ про новий транш [фінансування] призупинено через питання "ПриватБанку". Це неправда! Перемовини не призупинено", - наголосив він.

За словами Милованова, найближчого тижня він разом із міністеркою фінансів Оксаною Маркаровою та головою правління НБУ Яковом Смолієм будуть у Вашингтоні зустрічатись з МВФ.

"У питанні "ПриватБанку" немає жодних порушень домовленностей із МВФ. Тривають суди між державою та колишніми власниками. Держава захищає свою позицію та гроші платників податків. Жодних рішень чи дій не на користь держави не ухвалено", - додав міністр.

Рейтерс процитували Катерину Рожкову: «перемовини з МВФ про новий транш [фінансування] призупинено через питання...

Опубликовано Тимофеем Миловановым Воскресенье, 13 октября 2019 г.

Нагадаємо, 27 вересня прем’єр-міністр України Олексій Гончарук повідомив, що протягом кількох тижнів буде укладена нова угоду з Міжнародним валютним фондом.

Повʼязані теми:

Наступна публікація