Міноборони визначило завдання на 2018 рік

Міноборони визначило завдання на 2018 рік

Фото: Facebook/Степан Полторак

У відомстві зазначили, що для виконання цих завдань бюджет збільшили на 24%.

У Міноборони визначили пріорітетні напрями використання бюджетних коштів на 2018 рік. Так, першочергово будуть фінансуватись оснащення військ сучасною технікою, комплексна логістика, підвищення соціального захисту військовослужбовців. Про це повідомили у відомстві.

"Бюджет 2018 збільшено більш ніж на 24%. Зокрема, в 2018 році це початок відновлення непорушних запасів, створення сучасної мережі військових баз і відновлення важливої інфраструктури, а також підвищення соціального захисту військовослужбовців", - констатував заступник Міністра оборони України з питань європейської інтеграції, генерал-лейтенант Анатолій Петренко.

Зокрема, генерал зазначив, що поступово проводиться реформування системи управління та оборони.

"У структурі Збройних сил у пріоритетному порядку набуває можливості Об'єднаний оперативний штаб, що є вагомим елементом нашого Стратегічного оборонного бюлетеня, сформовано Сили спеціальних операцій і Десантно-штурмові війська", - повідомив він. 

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що оборонний бюджет США передбачає для України допомогу в розмірі 350 млн доларів. До списку можливих постачань, крім іншого, потрапили також протитанкові ракети Javelin, пишуть американські ЗМІ. 

Білий дім схвалив продаж летального озброєння Україні

Білий дім схвалив продаж летального озброєння Україні

Повʼязані теми:

Наступна публікація