Міська лазня і будівля в Криму: декларація кандидата в президенти Соловйова

Міська лазня і будівля в Криму: декларація кандидата в президенти Соловйова

Фото: ТСН.ua

Кандидат не має автівки, коштовностей або антикваріату.

Екс-посадовець МВС, кандидат у президенти Олександр Соловйов за 2017 рік задекларував житловий будинок 18 кв.м і земельну ділянку площею 441 кв.м. Вся інша нерухомість належить його дружині: квартира в Києві 300,4 кв.м, кілька машиномісць, міська лазня площею 532,7 кв.м в Покровську на Донеччині, нежитлове приміщення в м. Алупка в Криму 217,7 кв.м. Також вона орендує земельну ділянку 1485 кв.м.

Соловйов немає автомобіля, натомість у його дружини Audi Q7 2013 року випуску.

Соловйов отримав 225 655 грн зарплатні, його дружина - 730 тис. грн від підприємництва. На банківських рахунках у Соловьйова розміщено 172 тис. грн. Дружина кандидата тримає у банку 28 тис. грн, 32,2 тис. євро. Інших відомостей в декларації не зазначено.

Нагадаємо, від 31 грудня 2018 року в Україні офіційно стартувала президентська виборча кампанія. Кандидати у президенти могли подавати документи на розгляд до Центральної виборчої комісії. Процедура реєстрації завершилась 3 лютого. Станом на 8 лютого ЦВК зареєструвала 44 кандидати у президенти. 

Фото: ТСН.ua

Самі вибори призначені на 31 березня 2019 року. Про кандидатів, які вже подали документи до ЦВК та планують взяти участь у президентських перегонах, читайте за посиланням. Ознайомитись з повним переліком декларацій кандидатів можна тут: Будинки, земля і мільйони готівкою. Декларації кандидатів у президенти України.

Шестеро кандидатів у президенти підписали меморандум про чесні вибори

Шестеро кандидатів у президенти підписали меморандум про чесні вибори

Повʼязані теми:

Наступна публікація