МММ розкручує новий "лохотрон" з майже безкоштовними котеджами

МММ розкручує новий "лохотрон" з майже безкоштовними котеджами

Квартир від МММ на всіх може не вистачити

Котеджне містечко навіть не належить аферистам.

МММ повертається традиційно з пірамідою і закликом вкладати, щоб заробити. Відтепер на кону не тільки гроші, а й квадратні метри. Придбати які пропонують під Києвом, ледь не задарма. Однак, за єдиної умови - якщо ви є учасником піраміди. Житло від Мавроді вже бачив кореспондент ТСН. І вкотре переконався, що не все так ідеально, як обіцяють.

Новина про те, що відтепер МММ не тільки роздає гроші, а й квартири, з'явилася на сайті організації. Про те, що це правда, у телефонній розмові підтвердив і представник компанії Мавроді.

"Заїжджаєте туди. Там ворота відкриваються, закриваються. Будинки стоять в ряд, там ще шматок буде облагороджуватися. Там мангали, ну як би міні містечко можна назвати", - повідомив представник компанії.

Мовиться про котеджне містечко в селі Білогородка, під Києвом, куди й вирушила ТСН. В 10 кілометрах від Києва, посеред природи, і у порівняні зі столичними цінами на житло, майже за дарма. За винятком одного нюансу: навіть після 100-відсоткової оплати, гарантій того, що ви тут будете жити вам ніхто не дасть.

Про що, досить спокійно кажуть і в самій компанії.

Для тих, хто ризик любить, придбати житло пропонують кількома варіантами. Перший передбачає 100 відсотків оплати, за що вам іще й нададуть чималу знижку - у 15-ть процентів. Другий, який найбільше рекомендують - є пірамідою. Розрахований на тих, кому на купівлю бракує коштів.

Ви вкладаєте в МММ те, що маєте, і чекаєте на відсотки. А тут уже або пан, або пропав. Кошти або згорять, або примножаться. У чому й полягає перший підводний камінь такої схеми.

Другий, не менш ризиковий. Квартир на всіх може не вистачити. У котеджному містечку їх лишень 10. А пропонують усім без винятку.

"Гарантій того, що дійде до вас черга ну.... Як правило в фінансових пірамідах виграє той, хто перший ввійшов в цю піраміду, в цю систему", - пояснює фахівець з нерухомості Генріх Людкевич.

Насторожив і ще один факт. Виявляється власником котеджного містечка є далеко не МММ. А кілька осіб, що інвестували в будівництво. Для яких стало новиною те, що їхні котеджі розігрують у фінансовій піраміді.

Даючи поради як не лишитися і без грошей, і житла, фахівці з нерухомості радять вкотре будь-яку купівлю здійснювати за присутності перевіреного юриста, і не кидатися на занадто казкові пропозиції.

В Україну знову повертається МММ

В Україну знову повертається МММ

Повʼязані теми:

Наступна публікація