На український ринок вийшла ще одна міжнародна платіжна система

На український ринок вийшла ще одна міжнародна платіжна система

Фото: УНІАН

TRANSFAST надає послуги переказу коштів у понад 125 країнах.

Національний банк України узгодив умови та порядок діяльності в Україні міжнародної платіжної системи TRANSFAST. 

Таке рішення було ухвалене 25 листопада профільним комітетом національного регулятора.

TRANSFAST є глобальною системою переказу коштів, що надає відповідні послуги у понад 125 країнах (у регіонах Азії, Європи, Африки, Сполучених Штатах Америки, Канади, Індії та Австралії) та налічує понад 300 учасників у всьому світі.

"Прихід нової платіжної системи на ринок України підтверджує привабливість та перспективність України для інвесторів і дає новий поштовх для підвищення рівня якості фінансових послуг та розвитку ринку платіжних систем в Україні", – йдеться у повідомленні НБУ.

У Нацбанку зазначають, що TRANSFAST стала восьмою в Україні міжнародною платіжною системою переказу коштів, платіжною організацією якої є нерезидент.

Раніше повідомлялося, що в Україні почне працювати міжнародна платіжна система UnionPay International (Китай) - найбільша у світі за кількістю емітованих платіжних карт. На першому етапі платіжна система UnionPay International надаватиме в Україні послуги еквайрингу, видачі готівки та оплати товарів і послуг за платіжними картками UnionPay. Надалі передбачається і здійснення емісії платіжних карток UnionPay банками України. 

Українці все частіше розраховуються платіжними картками - Економічні новини

Українці все частіше розраховуються платіжними картками - Економічні новини

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація