Нацкомісія затвердила нові тарифи на холодну воду та опалення для кількох міст

Нацкомісія затвердила нові тарифи на холодну воду та опалення для кількох міст

Фото: УНІАН

Нові розцінки поки що не оприлюднили.

Жителі та установи кількох населених пунктів в Україні невдовзі платитимуть за комунальні послуги за новими тарифами. Сьогодні, 19 серпня, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, на своєму засіданні затвердила нові ціни на холодну воду та теплопостачання.

Самі рішення Нацкомісія ще не оприлюднила. Це станеться тоді, як їх зареєструє Мін'юст.

У повідомленні сказано, що нові тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення встановили для абонентів "Рівнеоблводоканалу", "Чернівціводоканалу", "Стрийводоканалу", "Маріупольського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства", "Аква-сервісу" та "Сток-сервісу (обоє – дочірні підприємства компанії "Еліпс" із Ромнів Сумської області).

Також нові тарифи на теплову енергію, централізоване опалення та постачання гарячої води встановили для клієнтів "Криворіжтепломережі", "Криворізької теплоцентралі", "Щастинської теплової енергетичної компанії", "Теплогенерації" (Нікополь), "Новоград-Волинськтеплокомуненерго".

Поки не відомо, що чекає споживачів – підвищення чи зниження цін. Не виключене й здешевшання, адже нещодавно у чотирьох містах неочікувано знизили тарифи на опалення та гарячу воду.

Повʼязані теми:

Наступна публікація