НБУ замовив своїм працівникам елітних медстраховок на 30 мільйонів гривень. Що лікуватимуть банкіри

НБУ замовив своїм працівникам елітних медстраховок на 30 мільйонів гривень. Що лікуватимуть банкіри

Фото: Національний банк України

Три тисячі банкірів застрахували на три роки.

Здоров'я майже трьох тисяч працівників Національного банку України в усіх регіонах застрахували на найближчі три роки на загальну суму 29,73 млн грн. На одного працівника на рік припадає не менше 100 тис. грн. В умовах медичного страхування записані вимоги до рівня елітності лікувальних закладів, а також перелік хвороб.

НБУ за результатами тендеру 22 липня уклав угоду про послуги з добровільного медичного страхування своїх працівників із ПАТ "Страхова компанія "Альфа Страхування". Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель", пишуть "Наші гроші".

До пакету страхування, зокрема, входять:

– діагностика та лікування доброякісних і злоякісних новоутворень, а також критичних захворювань: туберкульоз, цукровий діабет, хронічна ниркова недостатність, цироз печінки, захворювання щитоподібної залози (ліміт 8700 грн);

– невідкладна стоматологія (ліміт 1250 грн);

– лікувальні масаж та фізкультура, голкорефлексотерапія, підводне витягання;

– забезпечення фіто- і гомеопатичними препаратами, гепато- і хондропротекторами.

"Страхова компанія "Альфа Страхування" через кіпрську компанію "ABH Ukraine Limited" належить Михайлу Фрідману, власнику російського "Альфа-Банку".

Обов'язковий перелік програми добровільного медичного страхування працівників Нацбанку та вимоги до рівня клінік from tsnua

Повʼязані теми:

Наступна публікація