Нижчі ціни і кращий вибір. В Україні стартували бронювання на зимовий відпочинок

Нижчі ціни і кращий вибір. В Україні стартували бронювання на зимовий відпочинок

Фото: Associated Press

Про відпустку пора думати вже зараз.

Українські туристичні агенції вже пропонують варіанти для зимової відпустки. Якщо купляти квитки вже зараз, можна непогано зекономити. Про це розповіли в ефірі "Сніданку з 1+1".

Агенції переконують, що придбати тур краще саме зараз, і не тільки тому, що дешевше.

"Гарячими залишаться готелі, які в принципі, чесно кажучи, там навіть нічого буде і пропонувати!" - каже представниця туристичної агенції Людмила.

За її словами, українські туристи потихеньку це усвідомлюють. "Цього року люди стали більш купувати тури по ранньому бронюванню. Тому що людина не переживає, вона знає, що летить у цей готель, що летить у цей регіон", - зазначає вона.

До того ж, якщо просто зараз попіклуватися про зимову мандрівку, можна зекономити чверть бюджету. А все тому, що в останній момент навіть найгірші місця різко зростуть у ціні.

"І от я люблю повторювати, якщо ви завчасно плануєте, і купили там чи придбали якийсь екскурсійний тур чи якийсь відпочинок, то з вами вже нічого не станеться і ви обов'язково поїдете!  Тому що ви налаштовані на позитив! Ви не будете казати там: "я поїду", "можливо". Ви кажете:"Я – їду! Я лечу", - переконує Ігор Захаренко.

Варто пам’ятати, ціни на тури, що починаються після новорічної ночі, падають на всі варіанти відпочинку - чи то гори, чи то море або автобусна екскурсія.

Нагадаємо, 9 серпня повідомлялося, що жінкам у Барселоні дозволили плавати і загоряти без верхньої частини купальника.

Дешеві тури: коли краще бронювати путівку для зимового відпочинку

Дешеві тури: коли краще бронювати путівку для зимового відпочинку

Повʼязані теми:

Наступна публікація