Переваги мікрокредитування над банківськими позиками

Переваги мікрокредитування над банківськими позиками

В наші дні ситуація, коли "фінанси співають романси", не рідкість. У подібних випадках далеко не у кожного є можливість взяти в борг у друзів, родичів, а також оформити кредит в банку: адже для цього необхідна чиста кредитна історія, офіційне працевлаштування та довідка про доходи — документи, що підтверджують платоспроможність позичальника.

Крім того, для оформлення споживчого кредиту багато банківських установ вимагають свідоцтва поручителів. Якщо у вас немає хоча б однієї з перерахованих вимог, банк не видасть кредит.

Сучасні кредитні продукти дозволяють отримати кошти, яких бракує, не вдаючись до послуг банківських організацій. Однією з таких організацій, яка пропонує онлайн-позики, є МФО "ПростоЗайм", що відкриває перед позичальниками можливості для безтурботного і оперативного отримання суми від 2000 до 10000 грн в режимі онлайн на строк від 4 до 12 тижнів. Особливість даного кредитного продукту полягає у фіксованій ставці, яка є найнижчою серед представлених в Україні МФО, і становить 1,35% — і такій же фіксованій оплаті кожні 14 днів. 

Для порівняння, аналогічна послуга в банках України пропонується на значно менш вигідних умовах і діє виключно для власників кредитних карт обмеженого числа банківських установ. В цьому випадку можна оформити кредит через свою кредитну карту, однак відсотки не будуть нараховані тільки в тому випадку, якщо ви погасите заборгованість до встановленого банком терміну. Існує ряд випадків, коли банки видають кредити на термін від 1 року, однак при цьому вам необхідно надати довідку з місця роботи і вказати, для яких цілей потрібен кредит. Крім того, багато банків "у навантаження", для зниження власних ризиків, додатково закладають у вартість використання кредиту страховку та інші приховані платежі.

"ПростоЗайм" — швидкі гроші без всяких пояснень

Щоб уникнути прихованих платежів, тяганини зі збором довідок, що підтверджують вашу платоспроможність, а також заощадити сили і час, скористайтеся послугами МФО "ПростоЗайм". Переваги сервісу "ПростоЗайм":

  • Простота оформлення. Все, що потрібно зробити для подачі заявки — надати паспорт або будь-який інший документ, що підтверджує особу.
  • Оперативність: всього 20 хвилин — і гроші надходять на вашу карту. Період очікування відповіді для клієнтів, що користуються послугами компанії повторно, не перевищує 1 хвилини.
  • Гарантоване схвалення. Компанія проявляє лояльність до нових клієнтів і відсоток схвалення в цих випадках дорівнює 95.

Ніяких пояснень. МФО "ПростоЗайм" не вимагає вказувати призначення позики.

Як отримати суму, якої бракує, в МФО "ПростоЗайм"?

"ПростоЗайм" — ідеальна можливість для тих, хто хоче швидко і без зайвих питань отримати кредит на карту банку в режимі онлайн. Для цього потрібно зробити всього 3 дії:

  1. Використовуючи калькулятор на сайті МФО, натиснути кнопку "Оформити позику". Якщо ви користуєтеся послугами "ПростоЗайма" повторно, досить просто увійти в особистий кабінет і подати заявку.
  2. Заповнити дані аплікаційної форми. Заповнення всіх полей анкети слід виконувати максимально ретельно: від цього залежить позитивне рішення щодо надання кредиту.
  3. Отримати гроші і використовувати їх на свій розсуд, не забуваючи погашати фіксовану суму в установлений термін. 

"ПростоЗайм" — надійний "тил" у будь-якій непередбаченій ситуації. На будь-якому етапі вам нададуть допомогу консультанти МФО. ПростоЗайм — простий спосіб отримання кредиту на карту банку. У будь-який час, у будь-якому місці ви можете отримати мікрокредит у МФО "ПростоЗайм", маючи лише цивільний паспорт і вихід в інтернет.

Ознайомитися з сайтом можна за адресою: https://prostozaim.ua

Наступна публікація