Понад 630 тисяч грн доходу та жодного рухомого і нерухомого майна. Дєєва оприлюднила декларацію

Понад 630 тисяч грн доходу та жодного рухомого і нерухомого майна. Дєєва оприлюднила декларацію

Фото: УНІАН

Заступниця Авакова орендує квартиру та не має авто.

Заступник глави МВС з питань євроінтеграції Анастасія Дєєва протягом 2016 року отримала 630 895 гривень доходів, а також вказала, що не володіє рухомим та нерухомим майном. Про це свідчать дані її декларації.

Так, Дєєва разом з чоловіком Георгієм орендують квартиру розміром 57 квадратних метрів у Києві. Жінка зареєстрована в іншій квартирі, розміром 72,76 квадратних метра. Її чоловік має будинок у Василькові, що на Київщині, розміром 141,3 квадратних метра.

Також чоловік Дєєвої володіє двома авто: Jaguar та Smart.

За даними декларації, Георгій Дєєв володіє 50%, що становить 18 тисяч гривень, корпоративних прав "Лайм Едженсі", 30% (6 тисяч гривень) "Діджіталізм" і 50% (166 тисяч гривень) "Лайм-фреш БТЛ".

2016 року Анастасія Дєєва отримала заробітню платню від Міжнародної програма підвищення кваліфікації для органів кримінального розслідування Департаменту юстиції США в розмірі 564 917 грн та 65968 грн як зарплати за основним місцем роботи (Міністерство внутрішніх справ України).

Її чоловік за минулий рік задекларував 196 964 грн.

Готівкою Анастасія Дєєва задекларувала 8 тисяч доларів, а також вказала, що на її банківському рахунку лежать 1889 грн. Її чоловік задекларував 98 тисяч грн готівкою та вказав, що на банківському рахунку лежить 5643 грн.

Зазначимо, 24-річна Анастасія Дєєва стала заступником міністра внутрішніх справ України з питань євроінтеграції від листопада 2016 року. Після її призначення навколо неї розпочався скандал через те, що з'явилися відомості її роботу у глави МЗС часів Януковича. Далі в Мережі виявилися відверті фото заступника міністра. Також громадськість бентежив її вік.

Нагадаємо, відтепер представники громадських об'єднань зобов'язані подавати електронні декларації. Відповідна поправка до статті 3 закону України "Про запобігання корупції" (№6172), була ухвалена на черговому засіданні депутатів Верховної Ради.

Повʼязані теми:

Наступна публікація