Порошенко розповів, як став "шоколадним королем"

Порошенко розповів, як став "шоколадним королем"

Порошенко розповів, як розвинув "Рошен" / Фото: Цензор.нет

Більшість інвестицій у кондитерську фабрику були зроблені не в Україні.

Інвестиції та зростання активів в Росії, Німеччині і Угорщині дозволили збільшити капіталізацію "солодкого" концерну "Рошен", заявив бізнесмен, депутат-мажоритарник Петро Порошенко.

"Левова частина інвестицій компанії "Рошен", які мені належать, які забезпечили таке зростання капіталізації, на жаль, я підкреслюю, на жаль, робляться не в Україні. Зростання капіталізації відбулося за рахунок інвестицій і зростання активів в Росії, Німеччині і Угорщині, бо там бізнес-клімат краще, ніж у нас", - розповів він, пише "Українська правда".

Крім того, під час інтерв'ю на каналі ICTV бізнесмен заявив, що готовий балотуватися на посаду мера Києва, якщо він балотуватиметься як єдиний опозиційній кандидат.

"Якщо буде прийняте рішення і якщо будуть об'єднані політичні сили, для того щоб продемонструвати переконливу перемогу в Києві і кардинальну зміну ситуації в Києві, чи готовий я прийняти цю пропозицію? Моя відповідь: так", - сказав він.

Нагадаємо, на сьогоднішній день Порошенко знаходиться на другому місці у рейтингу найбагатших нардепів парламенту. Його офіційні статки складають 86 мільйонів 605 тис. 481 грн.

На першому місці - регіонал Борис Колесніков, який задекларував за 2011 рік 166 млн 437 тис. 638 грн.

Повʼязані теми:

Наступна публікація