Порошенко запевнив, що найгірше в українській економіці вже позаду

Порошенко запевнив, що найгірше в українській економіці вже позаду

Фото: Сайт президента України

За словами президента, впевнений рух України вперед ніхто не зупинить.

Україні вдалося уникнути дефолту і тепер країна переходить від виживання до розвитку.

Про це заявив президент України Петро Порошенко під час виступу на засіданні Ради регіонального розвитку.

"Статистика – головний свідок тому, що найгірше в українській економіці вже в минулому. Ми не просто вистояли, не просто уникли дефолту, а заклали основу для сталого розвитку", - наголосив він.

За словами Порошенка, за час президентства він здійснив 133 робочі візити в регіони.

"І надалі з превеликим задоволенням буватиму в регіонах, допомагатиму вирішувати проблеми і відкриватиму нові об’єкти, і великі, й малі. Будь-які, котрі свідчать, що країна стає на шлях сталого розвитку. Ніхто і ніщо не зупинить наш впевнений рух вперед. Все буде добре", - заначив глава держави.

За час президентства я здійснив 133 робочі візити в регіони. І надалі з превеликим задоволенням буватиму в регіонах, допомагатиму вирішувати проблеми і відкриватиму нові об’єкти, і великі, й малі. Будь-які, котрі свідчать, що країна стає на шлях сталого розвитку. Хай там як, але статистика – головний свідок тому, що найгірше в українській економіці вже в минулому. Ми не просто вистояли, не просто уникли дефолту, а заклали основу для сталого розвитку.

Опубликовано Петро Порошенко 24 октября 2017 г.

Нагадаємо, раніше прем‘єр-міністр РФ Дмитро Медведєв заявив, що Росія у суді домагатиметься оголошення дефолту України через невиплату боргу у 3 мільярди доларів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація