Посол США в Україні провів зустріч з генеральним директором Domino's Pizza Новини компаній

На минулому тижні відбулася знакова зустріч посла Сполучених Штатів Америки Джеффрі Пайетта та генерального директора Domino's Pizza в Україні Андрія Романенко.

Нещодавно американська мережа Domino's Pizza, після 6 успішних років роботи у Києві,  анонсувала вихід в регіони та початок роботи у найбільших українських містах через франчайзинг. Для українського бізнесу та для країни в цілому це позитивний знак, адже розвиток світової мережі та глобального бренду свідчить про зростання економіки та впевненість у майбутньому України західних інвесторів.

На минулому тижні відбулася знакова зустріч посла Сполучених Штатів Америки Джеффрі Пайетта та генерального директора Domino's Pizza в Україні Андрія Романенко. Посол США відвідав концептуальну піцерію Domino's Pizza на вулиці Петра Сагайдачного, 14 та спробував піцу разом з топ-менеджментом українського офісу та делегацією посольства. За словами дипломата продукт глобального бренду зберіг свою міжнародну автентичність та адаптувався під смаки українських споживачів, кількість яких у компанії вже перевищила 600 тисяч.

"Я вітаю компанію з виходом у регіони та активним розвитком по франчайзингу в найбільших українських містах, які надзвичайно різні та перспективні для роботи глобального бренду. Одеса – це місто яке швидко розвивається в останні роки та показує суттєве зростання, як курорт, Харків це місто з великою кількістю студентів та молодих висококваліфікованих спеціалістів, Львів – це туристичне обличчя України, а Дніпропетровськ важливий мегаполіс в бізнесі та промисловості", - заявив Джеффрі Пайетт.

"За 6 років нашої роботи в Україні я можу однозначно заявити, що кожен район, в якому працюють наші піцерії індивідуальний та має свої особливості. Тому ми зацікавлені у пошуці саме локальних партнерів по бізнесу, які проживають у своїх містах, знають досконало специфіку локального ринку, смаки та вподобання клієнтів та мають високу мотивацію досягти успіхів у бізнесі та бути частиною глобального бізнесу у своєму місті", - зазначив генеральний директор Domino's Pizza в Україні Андрій Романенко.

Наразі можна констатувати суттєвий інтерес до франшизи Domino's Pizza в Україні, адже це перший міжнародний бренд такого масштабу, який відкрив можливість роботи по франчайзингу та пропонує значно цікавіші умови та перспективи партнерам ніж будь-які інші бренди в Україні. Зараз проходить відбір зацікавлених кандидатів  та проводяться співбесіди. Перший крок для отримання франшизи Domino's Pizza – заповнення заявки на сайті biz.dominos.ua.

Інформаційна довідка

Domino'Pizza - міжнародна мережа піцерій, заснована в США в 1960 році, яка налічує більше 13 тисяч закладів в 85 країнах світу із загальною кількістю співробітників більш ніж 300 000. В Україні компанія працює з 2010 року і на сьогоднішній день є лідером у Києві. За 6 років діяльності Domino's Pizza в Україні було відкрито 22 заклади мережі, продано більше 6 мільйонів піц та зроблено більш ніж 2,5 мільйонів доставок. Ключовими перевагами мережі є високі міжнародні стандарти якості, затишні заклади і доставка їжі протягом 30 хвилин. У світі бренд є абсолютним лідером в доставці піци і посідає друге місце за кількістю піцерій.

Наступна публікація