Президент "Київстару" йде у відставку - ЗМІ

Президент "Київстару" йде у відставку - ЗМІ

Фото: УНІАН

Замість нього може бути призначений генеральний директор Beeline у Казахстані.

Президент мобільного оператора "Київстар" Петро Чернишов йде у відставку.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на інформоване джерело на українському телеком-ринку.

Чернишов був переобраний на посаду президента "Київстару" від 14 липня 2017 року до 13 липня 2018 року. Раніше він повідомляв про закінчення свого контракту, але подальші свої плани не коментував.

Джерело агентства каже, що відставка Чернишова з посади голови "Київстару" може бути пов'язана з низкою помилок, допущених в управлінні компанією. "За великим рахунком, він більше займався власним піаром, ніж розвитком компанії. Не кажучи вже про те, що фактично "за так" віддав головну перевагу "Київстару" - частоти", - зазначив співрозмовник агентства.

Низка експертів у галузі також вважають, що одним з приводів для відставки Чернишова могла послужити його критика на адресу президента України Петра Порошенка. У квітні Чернишов в одному з інтерв'ю розкритикував Порошенка за виступ з промовою на 4G-тендері в діапазоні 1800 МГц між торгами по другому і третьому лоту.

У той же час голова телекомунікаційної палати України Тетяна Попова наголошує, що закінчення роботи Чернишова в "Київстарі" швидше за все не означає те, що він покине групу Veon.

"Адже він не тільки президент "Київстару", а також відповідає за низку інших регіонів холдингу. Можливо, ми побачимо розподіл посад", - сказала вона.

За даними "Інтерфакс-Україна", на місце Чернишова може бути призначений генеральний директор Beeline у Казахстані Олександр Комаров.

В Україні офіційно запрацював швидкісний Інтернет 4G

В Україні офіційно запрацював швидкісний Інтернет 4G

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація