Рубль стрімко впав на тлі анонсованого другого пакету жорстких санкцій США

Рубль стрімко впав на тлі анонсованого другого пакету жорстких санкцій США

Фото: Reuters

Послаблення валюти триває.

Російська національна валюта знову продовжила своє падіння після недовготривалого зміцнення. Цього разу падіння пов'язано з анонсованим США другим пакетом санкцій, які Сполучені Штати мають намір ввести у дію через "справу Скрипалів".

Станом на 20:00 (за київським часом) четверга, 13 версеня, за даними Московській біржі курс долара склав 68,95 руб., додавши 74,25 коп, курс євро торгувався на позначці 79,64 руб, плюс - 79,25 коп.

Індекс біржі РТС торгується у плюсі - 1%. 

Як повідомлялось, 13 вересеня у Державному департаменті США заявили, що до листопада готують другий пакет санкцій проти Росії через те, що остання не дозволила провести інспекцію об'єктів, пов'язаних з програмою хімзброї.

США поперджали, що у разі, якщо протягом трьох місяців Москва не надасть гарантій, що не буде використовувати хімічну зброю і не погодиться на допуск міжнародних інспекторів будуть впроваджені ще більш жорсткі санкції. Другий етап санкцій передбачає зниження рівня дипломатичних стосунків, заборону авіакомпанії "Аерофлот" літати в США, скорочення до мінімуму взаємної торгівлі. 

США накладатимуть санкції на людей та компанії за втручання у вибори

США накладатимуть санкції на людей та компанії за втручання у вибори

Повʼязані теми:

Наступна публікація