Сергій Тігіпко купує у Порошенка завод "Кузня на Рибальському" - ЗМІ

Сергій Тігіпко купує у Порошенка завод "Кузня на Рибальському" - ЗМІ

Фото: УНІАН

Загалом на підприємство було чотири претенденти.

Український бізнесмен і політик Сергій Тігіпко має намір придбати завод "Кузня на Рибальському", яким володіють президент України Петро Порошенко та його бізнес-партнер Ігор Кононенко.

Про це повідомляє видання theБабель із посиланням на два незалежні один від одного джерела на ринку.

Співрозмовники видання стверджують, що Тігіпко купує 83% акцій заводу, що належать Порошенку, і 11,15% акцій Кононенка.

За інформацією джерел, на "Кузню на Рибальському" було чотири претенденти: компанії з Туреччини, Центральної Європи і дві українські. Окрім Тігіпка, купівлею підприємства нібито цікавився бізнесмен Олександр Ярославський.

Речник президента Петра Порошенка Святослав Цеголко відмовився відповідати на питання щодо покупця заводу. "Він сам повідомить", - сказав прес-секретар президента.

Видання звернулося за коментарями до Ярославського, Тігіпка і Кононенка, однак на момент публікації вони не відповіли.

Нагадаємо, 25 вересня стало відомо, що фонд "Прайм ессетс кепітал", який управляє активами президента Петра Порошенка, збирається продати суднобудівний завод "Кузня на Рибальському". За словами речника глави української держави Святослава Цеголка, фонд досяг принципової угоди про продаж підприємства вітчизняному покупцеві. Угоду підпишуть і реалізують, якщо Антимонопольний комітет надасть згоду і будуть вирішені всі формальності.

Повʼязані теми:

Наступна публікація