Сезон розпродажів. На які речі в Україні діють шалені знижки

Сезон розпродажів. На які речі в Україні діють шалені знижки

Фото: УНІАН

Знижені ціни діятимуть до кінця лютого.

В Україні триває сезон знижок. У деяких магазинах ціни обвалилися до 80%. А в одній із торгових точок на чоловічу куртку діють цілих 250% знижки.

Про це йдеться в сюжеті програми "Сніданок з "1+1".

На столичному ринку "Оболонь" – сезон знижок у самому розпалі. Знижені ціни діють переважно на зимовий одяг – в'язаний, з хутра, ангори, з кашмиру. У продавчині Олени - найбільший асортимент головних уборів, на кожну модель діє своя знижка.

"Цього сезону беруть в основному ці "бомчики" – хутрові шапочки. Вони дуже популярні, це молодіжна модель. Коштувала 800 гривень – нині 700. А ці шапки коштували 600, а нині віддаю за 450. Деякі коштували 380 гривень, а нині – 300", - говорить жінка.

20% знижки дає своїм покупцям продавчиня взуття Марина:

"На все зимове взуття мінімум 150-200 гривень знижки. Зимові черевики коштували 800 гривень, нині – 500. "Дутики" також були за 700-800 гривень, нині – 500".

Як працює політика знижок на базарах та у торгівельних центрах

Як працює політика знижок на базарах та у торгівельних центрах

А от у продавця верхнього одягу та джинсів Аршида найвищі знижки - 250%.

"Гірськолижна куртка "Еверест", яка витримує 30-40 градусні морози, коштувала 8,5 тисячі гривень. Нині – 3400. Я продаю нижче за закупівельну ціну, бо немає куди її відкладати, не сезон уже", - каже чоловік.

Говорить, що може зробити й більшу знижку людині, яка йому сподобається. Він – власник торгової точки й сам вирішує, які знижки робити.

Якщо на базарі знижки розповсюджуються тільки на зимові речі, то в торгівельних центрах вони діють і на спідню білизну, і навіть на літні сукні. Щоправда, ціни на одяг та взуття відрізняються від базарних. Брендова добротна зимова чоловіча куртка зі знижкою обійдеться у середньому в 4 тис. грн. Ціни на пуховики стартують від 1 тис. грн. Чоботи із 50-відсотковою знижкою – від 1,7 тис. грн.

Сезон знижок в Україні триватиме до кінця лютого. Але треба поспішити, адже ходові розміри майже розкуплені.

Повʼязані теми:

Наступна публікація