Шахраї застосовують "липку" аферу, аби красти гроші з банкоматів

Шахраї застосовують "липку" аферу, аби красти гроші з банкоматів

Шахраї клеють панель на отвір, звідки банкомат видає гроші / Фото: Facebook / Ніка Прохорчук

Гроші "застрягають" за замаскованою панеллю.

У Києві шахраї застосовують "липку" аферу, аби красти гроші з банкоматів. На отвір, звідки видають гроші, вони кріплять на двосторонньому скотчі спеціальну панель, що "зливається" із самим банкоматом. Людина виконує операцію, аби їй видали гроші. Банкомат ніби рахує гривні, проте гроші так і не виходять назовні. Людина гадає, що просто в банкоматі закінчилися кошти, забирає картку та йде. У цей час шахрай підходить до банкомата, знімає замасковану панель та забирає готівку.

Про це йдеться в сюжеті програми "Сніданок з "1+1".

Про цей випадок у соцмережах повідомила 23-річна киянка Ніка Прохорчук. На гачок шахраїв вона також ледве не потрапила, але швидко виявила аферу – здерла замасковану панель та забрала свої гроші.

Випадок стався увечері. Неподалік стояв підозрілий чоловік, який хвилин 15 не сходив з місця і слідкував за усім. Дівчина викликала поліцію. Вони також поспілкувались із чоловіком, на якого вона вказала.

 

прихожу я к банкомату, ввожу пин, прошу выдать мне денег, слышу как банкомат отсчитывает купюры, а купюр нету. Стою и че...

Posted by Nika Prokhorchuk on 3 жовтня 2015 р.
 

У меня теперь банкоматная болезнь началась) хожу и проверяю банкоматы. Вот вчера на одном увидела следы от двухстороннего скотча с двух сторон от окошка выдачи денег.

Posted by Nika Prokhorchuk on 6 жовтня 2015 р.

Повʼязані теми:

Наступна публікація