Скільки коштує громадянство ЄС та пенсійний фонд, що залишить вас без копійки – сьогодні в програмі "Гроші"

Скільки коштує громадянство ЄС та пенсійний фонд, що залишить вас без копійки  – сьогодні в програмі "Гроші"

Про це та інше дізнавайтеся у програмі "Гроші" сьогодні о 23:00 на телеканалі 1+1.

Сьогодні о 23:00 програма "Гроші" покаже нову серію сенсаційних сюжетів для телеглядачів каналу 1+1.

Розпочнеться випуск програми з розслідування поширеної теми сьогодення – еміграції. Журналісти програми "Гроші" перевірили всі варіанти отримання громадянства країн ЄС, та дізналися скільки коштує іноземний паспорт, якщо його отримувати офіційно і за скільки можна його придбати нелегально.

Другою темою випуску стане розслідування нового способу оренди житла в столиці. Зокрема, автори сюжету розкажуть, як студентки київських вишів живуть в гарних квартирах, які розташовані в найкращих районах столиці, оплачуючи високу орендну плату й комунальні за рахунок секс-послуг. Журналісти поспілкувались с дівчатами та дізнались подробиці такого винаймання житла.

Також "Гроші" не оминули увагою інцидент, що стався в Запорізькій області, де одного з працівників місцевої прокуратури впіймали на вживанні наркотиків, після якого Генпрокурор доручив перевірити працівників прокуратури на наркозалежність. Журналісти програми влаштували прокурорам неочікуваний експрес-тест, результати якого телеглядачі побачать в ефірі програми.

Ще одною темою "Грошей" стане розслідування діяльності недержавних пенсійних фондів та схем, за якими компанії ошукують громадян. На прикладі одного з таких фондів журналісти покажуть схему, за якою працює більшість фондів та розкажуть, як убезпечити себе від шахрайства.

Окрім цього, "Гроші" розкривають деталі викрадення дітей. В Україні почастішали випадки викрадення дітей на дитячих майданчиках, в магазинах, чи то по дорозі зі школи додому. Журналісти провели соціальний експеримент, в якому спробували дізнатись на скільки обізнані діти, чи знають вони, як потрібно діяти в таких ситуаціях та головне, як дорослі реагують на події. "Гроші" розкажуть, як у формі веселої гри навчити свою дитину головним правилам поведінки в ситуації, коли її пробують заманити незнайомці.

Про це та інше дізнавайтеся у програмі "Гроші" сьогодні о 23:00 на телеканалі 1+1.

Наступна публікація