Стоячий "Інтерсіті". Залізничники не подали на посадку чотири вагони поїзда "Одеса-Київ"

У вагонах було на майже 200 місць менше.

Сьогодні, 13 серпня, на перон залізничного вокзалу в Одесі замість швидкісного поїзда "Тарпан" подали на локомотивній тязі. Проте замість дев'яти вагонів було всього п'ять. Кому не вистачило сидячого місця, довелося стояти. Хто ж не захотів їхати – повернули гроші.

"У недiлю 13 серпня за маршрутом Одеса - Дарниця замість поїзда "Тарпан" №764 виробництва Крюківського вагонобудівного заводу у дев'ятивагонній комплектації (607 місць) через його технічну несправність у рейс вирушив поїзд цього ж виробника на 408 місць. Цей поїзд на локомотивній тязі у п'ятивагонній комплектації. Усім пасажирам, які відмовились від поїздки, були повернуті кошти. Тим пасажирам, які їдуть у поїзді, але без місця, буде компенсовано різницю вартості проїзду через незабезпечення комфортних умов подорожі. ПАТ "Укрзалізниця" та філія УЗШК просять вибачення у пасажирів за незручності та непередбачувані обставини", - ідеться в повідомленні "Укрзалізниці".

Технічну несправність поїзда нині усуває завод-виробник.

764-й швидкісний поїзд "Інтерсіті+" відправляється від Одеси о 05:43, а прибуває до Києва через сім годин – о 12:43. Квитки коштують від близько 270 грн до 615 грн залежно від класу вагона та дня тижня.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Укрзалізниця" розірве контракт з підрядником, який ремонтує кондиціонери. Це сталося після скарги віце-прем'єр-міністра Іванни Климпуш-Цинцадзе на задуху в вагоні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація