У Кабміні назвали суму витрат на проведення урочистостей до Дня незалежності

У Кабміні назвали суму витрат на проведення урочистостей до Дня незалежності

Фото: Secret Service Entertainment Agency

Загалом було витрачено майже 300 тисяч гривень.

В українському уряді повідомили, що на урочистості до Дня незалежності у 2019 році було витрачено майже 260 тисяч гривень.

Про це йдеться у відповіді Кабміну на запит "Української правди".

Зазначається, що підготовкою святкувань займалась Державна театрально-видовищна агенція. Згідно з кошторисом, на запрошені колективи було витрачено понад 113 тисяч гривень, на транспортні послуги – 46 800 гривень, а на заробітну плату персоналу – 62 070 гривень.

Фото: Українська правда

Водночас, в Офісі президента повідомили, що оплата послуг головних режисерів Алана Бадоєва та Олени Коляденко здійснювалась не з державного бюджету.

Своєю чергою, у КМДА повідомили, що на святкування Дня Незалежності витратили близько 290 тисяч гривень.

У Міністерстві оборони розповіли, що 2019 року на премії військовослужбовцям з метою заохочення до Дня Незалежності було виділено 371 мільйон гривень. 2018 року ця сума становила 9,7 мільйона гривень.

Нагадаємо, 24 серпня Україна відсвяткувала свій 28-й день народження. Зеленський виступив на Майдані та привітав українців зі святом Дня Незалежності.

У Києві після Ходу гідності на Хрещатику відбувався Марш захисників. У ньому брали участь військовослужбовці, учасники російсько-української війни, волонтери та інші.

28 років незалежності: Україна відсвяткувала свій День народження

28 років незалежності: Україна відсвяткувала свій День народження

Повʼязані теми:

Наступна публікація