У Львові комунальники залякували боржників відправкою в зону АТО

У Львові комунальники залякували боржників відправкою в зону АТО

У ЖЕКу кажуть, що це не погрози, а роз’яснення

У міськраді креатив комунальників назвали самодіяльністю 

Деякі львів'яни почали отримувати із ЖЕКу повідомлення-погрози. У разі боргу за комунальні послуги, дані боржника передадуть у військкомати. Мовляв, якщо людина не платоспроможна, хтось з родини може піти в армію і тоді будуть пільги на комунальні послуги.

Як йдеться в сюжеті ТСН.19:30, пані Тетяна знайшла у дверях записку та обурилась.

"Враховуючи наявність зареєстрованих у вашій квартирі осіб мобілізаційного віку, ЛКП змушене звертатись у військовий комісаріат щодо залучення даних осіб для проходження служби у зоні проведення АТО", - йдеться у записці.

Жінка каже, що 509 гривень, які вона минулого місяця не доплатила, боргом не вважає. До того ж  військовозобов'язаних у її помешканні нема. У квартирі  прописаний тільки 50-ти річним брат -  інвалід.

У ЖЕКу кажуть, що це не погрози, а роз'яснення.

"Дане оголошення, яке було роздане мешканцям носить чисто інформаційний характер. Для того щоб люди, які служать в АТО, знали, що вони мають можливість скористатись пільгою 100% на утримання будинків", - каже директор ЛКП "Південне" Романна Крюкова.

У Львівській міськраді креатив комунальників назвали самодіяльністю та попросили вибачення у львів'ян за некоректні послання.

У Львівському комісаріаті не приховують обурення. Кажуть - втручатися у хід мобілізації ЖЕКи ніхто не просив. Повідомленнями із залякуваннями уже зацікавилась міліція. 

Раніше повідомлялося, що посадовці Львівського бронетанкового заводу "зливали" інформацію іноземцям.

Львів'яни отримують із ЖЕК повідомлення з погрозами про повістку

Львів'яни отримують із ЖЕК повідомлення з погрозами про повістку

Повʼязані теми:

Наступна публікація