У Львові на хабарі спіймали працівника міграційної служби

У Львові на хабарі спіймали працівника міграційної служби

Фото: Державне бюро розслідувань

Міграційник вимагав 14 тисяч гривень хабара.

У Львові слідчі Державного бюро розслідувань (ДБР) затримали за отримання неправомірної вигоди у розмірі 14 тисяч гривень спеціаліста районного відділу Державної міграційної служби (ДМС).

Про це повідомляє прес-службу ДБР.

За інформацією слідчих, працівник ДМС отримав кошти від громадянина Пакистану.

"Особу затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України за оперативного супроводження співробітників Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ в Львівській області", - повідомили в ДБР.

Наразі процесуальне керівництво у провадженні здійснюється військовою прокуратурою західного регіону. Вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру з ч.3 ст. 368 ККУ (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище).

Нагадаємо, нещодавно на Львівщині начальник 3-го міжрайонного відділу управління протидії наркозлочинності ГУ НП Львівщини продав 100 грамів героїну місцевому мешканцю, а після цього вимагав і отримав 6,5 тисячі доларів і 16 тисяч гривень за непритягнення до відповідальності.

У Львові поліцейський продав героїн і вимагав хабар за непритягнення до відповідальності

У Львові поліцейський продав героїн і вимагав хабар за непритягнення до відповідальності

Повʼязані теми:

Наступна публікація