У Міноборони порахували, скільки мільйонів виплатили військовим за збиту ворожу техніку та участь в АТО

У Міноборони порахували, скільки мільйонів виплатили військовим за збиту ворожу техніку та участь в АТО

Фото: Міністерство оборони України

Гроші за участь у бойових діях на Донбасі отримали понад 23,5 тисячі осіб.

За участь у бойових діях у зоні АТО на Донбасі та збиту техніку противника більше 23,5 тисячі українських військових отримали понад 106 млн грн.

"У тому числі 51 військовослужбовець отримав майже 780 тисяч гривень за знищену військову техніку противника, 1368 бійців — близько 4 мільйонів 300 тисяч гривень за виконання бойових завдань у складі підрозділів та понад 22 тисячі бійців — 101 мільйон гривень за безпосередню участь у бойових діях. Ще понад 5 мільйонів 700 тисяч гривень буде виплачено понад 1,5 тисячі бійців за участь у бойових діях АТО найближчим часом", – уточнили в Міноборони.

У відомстві нарікають, що "не у всіх військових частинах командування ставиться до забезпечення виплат грошових винагород підлеглим з належною увагою. З цього приводу керівництво Міноборони проведе організаційні, роз'яснювальні та кадрові заходи. Про всі проблеми з виплатою коштів слід звертатися на "гарячу лінію" Департаменту фінансів Міноборони з питань грошового забезпечення та соціальних виплат — (044) 271-12-57".

Також у Міноборони оприлюднили розміри підвищених зарплат українських військовослужбовців.

Повʼязані теми:

Наступна публікація