У Міноборони розповіли, коли і на скільки підвищать виплати військовим у зоні АТО

У Міноборони розповіли, коли і на скільки підвищать виплати військовим у зоні АТО

Фото: Facebook/прес-центр штабу АТО

На 15-20 відсотків підвищено грошове утримання рядового, сержантського та старшинського складу високомобільних десантних військ і морської піхоти.

Міністр оборони України Степан Полторак підписав наказ, яким збільшено виплати військовослужбовцям, які проходять службу в районі проведення АТО.

Про це поінформував на брифінгу речник Міністерства оборони України Максим Праута, повідомляє Укрінформ.

"Відповідно до наказу, доплата особовому складу, який виконує завдання на першій лінії оборони, збільшена до 10 тисяч грн на місяць, на другій лінії до 4,5 тисяч. Ці виплати військовослужбовці отримуватимуть із вересня", - сказав речник.

Він також додав, що рішенням міністра на 15-20 відсотків підвищено грошове утримання рядового, сержантського та старшинського складу високомобільних десантних військ і морської піхоти.

Вже з вересня будуть підвищені доплати військовослужбовцям, які виконують свій обов'язок в зоні АТО на першій лінії обор...

Опубліковано Петром Порошенком 11 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше президент України Петро Порошенко повідомив про збільшення грошового утримання військовослужбовців ЗСУ певних спеціальностей: нещодавно він підписав зміни до Державного бюджету 2017 року. За його словами, це стосується льотчиків, десантників, спецназівців, танкістів, передусім механіків-водіїв. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація