У світі тепер троє людей зі статками у понад 100 мільярдів доларів

У світі тепер троє людей зі статками у понад 100 мільярдів доларів

Фото: Associated Press

Французький бізнесмен потрапив у компанію до Джеффа Безоса та Білла Гейтса.

Президент групи компаній Louis Vuitton Moët Hennessy Бернар Арно став третьою людиною в світі, статки якої сягнули 100 мільярдів доларів.

Про це повідомляє Bloomberg.

Від початку 2019 року активи 70-річного француза виросли на 32 мільярди доларів. Як зазначається, це пов’язано з подорожчанням вартості акцій LVMH на 43%.

Журналісти підрахували, що статки Арно у 100,4 млрд дорівнюють 3% ВВП Франції.

Наразі бізнесмен перебуває на третьому місці у списку найбагатших людей за версією Bloomberg. Перше місце посів засновник Amazon Джефф Безос зі 119 мільярдами доларів, друге — екс-глава Microsoft Білл Гейтс зі 106 мільярдами.

Нагадаємо, за останніми оцінками Forbes сьогодні у світі налічується 2 153 мільярдери, а загальна сума їхніх статків сягає шалених 8,7 трильйона доларів. Втім гроші вони витрачають не лише на розкішне життя, вкладання у бізнес та розробку неймовірних проектів, як-от космічні човни та підземні Гіперлупи.

Як і всіх людей їх бентежить питання смерті – і вони можуть собі дозволити шукати різноманітні способи, аби збільшити тривалість життя або навіть зробити його вічним. Зібрали деякі з найбільш цікавих шляхів, до яких звернулися відомі багатії світу в надії побороти старість та стати безсмертними - від переливання "молодої крові"  до спроб перенести свідомість.

Forbes назвав Кайлі Дженнер наймолодшою мільярдеркою в історії

Forbes назвав Кайлі Дженнер наймолодшою мільярдеркою в історії

Повʼязані теми:

Наступна публікація