У Житомирі "лікар-смерть" протягом 10 років вбивав пацієнтів заради їхніх квартир

У Житомирі "лікар-смерть" протягом 10 років вбивав пацієнтів заради їхніх квартир

Лікар вбивав людей протягом 10 років / Фото: ТСН.ua

Скільки людей стали жертвами лікаря-самозванця на часі з'ясовує слідство.

Шарлатан з Житомира, представляючись лікарем, вбивав хворих людей, накачуючи їх психотропами. А люди замість одужання у передсмертному маренні переписували на нього і його спільників свої квартири.

Вбивця орудував 10 років, однак затримати його вдалося тільки зараз. Одразу після викриття "смертельного лікаря", від родичів постраждалих масово почали надходити скарги.

Як розповіли журналістам "Грошей" родичі залікованих до смерті людей, а також ті, кому дивом вдалося вижити, лікар входив у довіру, представляючись "дуже відомим". Деяким пацієнтам він розповідав, що працював в СБУ, іншим говорив, що лікував представників влади.

За словами свідків, діяв "лікар-смерть" не один. Йому допомагала медсестра, на родичку якої потім переписувалися квартири. Також в його "банді" були чорні ріелтори і хтось із правоохоронців.

У Житомирі лікар навмисне вбивав пацієнтів протягом 10 років

У Житомирі лікар навмисне вбивав пацієнтів протягом 10 років

Люди у Житомирі шоковані, що 10 років лікар-самозванець вбивав людей і увесь час йому все сходило з рук. За деякими даними, його жертвами стали десятки людей. Однак їх може бути набагато більше.

Як розповідає жертва "лікаря-смерті", він ставив вигадані діагнози, накачував сильнодіючими психотропними ліками і чекав, поки його пацієнти помруть. Квартири з них він "вибавив", коли життя людей вже висіли на волосині. До того ж за уколи і крапельниці, які він робив хворим, здирав шалені гроші.

На часі лікаря-самозванця, якого звати Ігор, заарештовано. Проте слідство у резонансній справі триває. Наразі невідомо, скільки людей лікар вклав у могили, на скількох довірливих пацієнтах він зміг нажатися, і скільки квартир він встиг відібрати.

Як повідомлялося раніше, псевдоцілитель лікує важкохворих пацієнтів звичайною аскорбінкою і гіпнозом за шалені гроші.

Повʼязані теми:

Наступна публікація