Україна випереджає в експорті курятини Росію, Білорусь та Канаду

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Українські птахівники продають все більше своєї продукції за кордон.

За рік виробництво замороженого м'яса зросло більше, ніж на третину. Про це розповіли в ефірі "Сніданку з 1+1".

Лише в червні українські підприємства виробили майже 11 тисяч тонн заморожених тушок курей та курчат.

Виробництво свіжої та охолодженої курятини теж зросло. Минулого місяця українські підприємства виробили 34,5 тисячі тонн такого м`яса.

Нагадаємо, 17 травня повідомлялося, що експерти підрахували, стільки курятини у середньому споживають українці. Усього минулого року її з`їли 1 мільйон 200 тисяч тонн.

Залиште свій коментар

Вибір редакції