Українці перестали їсти традиційні крупи на сніданок

Українці перестали їсти традиційні крупи на сніданок

Фото: Pexels

Мюслі та пластівці набирають популярність.

Жителі Україні стали відмовлятися від традиційних круп зранку. Про це повідомляли експерти аграрного ринку, розповіли в ефірі "Сніданку з 1+1".

Щорічно попит на гречку, рис, пшоно, вівсянку падає на 2-3%. Українці переходять на сухі сніданки - мюслі, пластівці та кульки.

Нагадаємо, у кінці 2019 року повідомлялося, що за рік в Україні рекордно здорожчала гречка.

Чи безпечно купувати нефасовані крупи, цукорі і борошно

Чи безпечно купувати нефасовані крупи, цукорі і борошно

Повʼязані теми:

Наступна публікація