Українці перестали їсти традиційні крупи на сніданок

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Мюслі та пластівці набирають популярність.

Жителі Україні стали відмовлятися від традиційних круп зранку. Про це повідомляли експерти аграрного ринку, розповіли в ефірі "Сніданку з 1+1".

Щорічно попит на гречку, рис, пшоно, вівсянку падає на 2-3%. Українці переходять на сухі сніданки - мюслі, пластівці та кульки.

Нагадаємо, у кінці 2019 року повідомлялося, що за рік в Україні рекордно здорожчала гречка.

Відео Чи безпечно купувати нефасовані крупи, цукорі і борошно

Майже 150 мільйонів кілограмів круп, 120 мільйонів кілограмів цукру, і майже 85 мільйонів кілограмів борошна - стільки українці з’їли лише за 9 місяців. Статистику рахували у Держстаті України. Продають такі продукти як в упаковках, так і на вагу. Що обирають частіше та чи безпечно купувати не фасовані сипучі продукти – Сніданок розбирався.  

Чи безпечно купувати нефасовані крупи, цукорі і борошно

Залиште свій коментар

Вибір редакції