Українці зможуть отримувати безкоштовні грошові перекази з Росії Новини компаній

Українці зможуть отримувати безкоштовні грошові перекази з Росії

Фото: ТСН.ua

ПриватБанк запустив безкоштовні грошові перекази з Росії в Україну.

З 5 серпня ПриватБанк запустив послугу відправлення грошових переказів PrivatMoney з Росії в Україну без комісій. Як повідомили в банку, відправити безкоштовний в Україну переказ можна у кожному відділенні, понад 1900 банкоматах або 560 терміналах самообслуговування російського Приватбанку.

Також без комісії можна відправляти гроші в Україну через більш 120 000 Терміналів QIWI, понад 5000 терміналів Елекснет і відділення банків-партнерів PrivatMoney в Росії.

Щоб відправити безкоштовний переказ з Росії в Україну, достатньо заповнити просту форму і вказати номер телефону одержувача. Після відправлення грошей з ним зв'яжеться оператор Приватбанку і здійснить виплату переказу на картку або запросить у відділення для отримання переказу.

Перекази без комісій можна відправити в російських рублях, доларах, євро. Отримати можна в російських рублях, доларах, євро, а зарахувати переказ можна і в гривнях на карту Приватбанку.

"Ми зробили простий, зручний і безкоштовний сервіс. Фактично це змінює ситуацію модель ринку переказів - тепер наші клієнти можуть отримувати перекази від родичів і друзів з Росії абсолютно безкоштовно, - говорить керівник Бізнесу Платежі і перекази Приватбанку Михайло Рогальський. - Процедура відправки займає всього пару хвилин, а отримати гроші можна вже через декілька хвилин після відправлення переказу без комісії і навіть не приходячи до відділення банку."

Отримати переказ без комісії можуть усі власники карток Універсальна і карт для виплат Приватбанку. Якщо у клієнта немає однієї з цих карт, її можна безкоштовно оформити в будь-якому відділенні Приватбанку. Якщо клієнт відмовляється від оформлення карти Універсальна, то зарахування переказу проводиться на карту для виплат з комісією 2%.

Також на пільгові перекази діє обмеження по сумі виплати переказів не більше 5 000 дол. США в місяць. Якщо сума переказів в місяць перевищує обмеження, то комісія за виплату становить 1%. Детальну інформацію про безкоштовні перекази з Росії в Україну можна отримати за телефоном служби підтримки російського банку 8 800 200 20 80, в будь-якому з 253 відділень банку Росії і 3950 відділень в Україні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація