Уряд визначив розмір щорічної одноразової допомоги: хто отримає гроші

Уряд визначив розмір щорічної одноразової допомоги: хто отримає гроші

Фото: УНІАН

Розмір виплат від 530 до 3850 грн.

До 5 травня деякі категорії громадян зможуть отримати щорічну разову соціальну допомогу розміром від 530 до 3850 грн, повідомила прес-служба Міністерства соціальної політики.

Найменші виплати у розмірі 530 грн отримають учасники війни, вивезені на примусові роботи люди, діти партизанів чи підпільників чи інші учасників боротьби з націонал-соціалістським режимом у тилу ворога. 840 грн передбачені для членів сімей внаслідок війни, дружин померлих учасників бойових дій, учасників війни і жертв нацистських переслідувань.

Учасники бойових дій та постраждалі під час Революції гідності отримають 1295 грн. Ті, хто має особливі заслуги перед Батьківщиною, отримають 3850 грн.

Соціальні виплати також передбаченні для осіб з інвалідністю внаслідок загального захворювання, трудового каліцтва та з інших причин: I групи — 3850 грн, II групи — 3400 грн, III групи — 2950 грн.

Нагадаємо, від першого квітня Міністерство соціальної політики розпочало прийом заявок та виплати допомоги на дітей в багатодітних сім`ях. На третю і кожну наступну дитину, згідно такої заявки, родина отримуватиме 1700 гривень матеріальної допомоги щомісячно. Виплати будуть дійсні до досягнення дитиною шестирічного віку включно.

2410 гривень компенсації: хто з пенсіонерів отримає доплату від Мінсоцполітики

2410 гривень компенсації: хто з пенсіонерів отримає доплату від Мінсоцполітики

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація