В Україні мережа піцерій під міжнародним брендом "забула" сплатити 75 млн грн податків

В Україні мережа піцерій під міжнародним брендом "забула" сплатити 75 млн грн податків

Фото: Національний банк України

Менеджменту закладів закидають організацію злочинної групи для ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах.

В Україні викрили менеджмент мережі піцерій, що працює під міжнародним брендом, в ухиленні від сплати податків на суму 75 млн грн.

Про це йдеться в повідомлені Державної фіскальної служби України.

"Попередньо встановлено, що організована злочинна група здійснювала свою діяльність для ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах під час надання послуг мобільного харчування під відомим міжнародним брендом", - йдеться в повідомленні.

За словами т.в.о. голови ДФС Дмитра Сосиновича, в рамках спеціальної операції було здійснено обшуки офісних і складських приміщень, за результатами яких виявлено та вилучено цифрові носії, чорнові записи, фінансово-господарські документи і гроші.

⚡️ Правоохоронці викрили менеджмент мережі піцерій в ухиленні від сплати податків в особливо великих розмірах⬇️ За...

Опубліковано Державна фіскальна служба України Вівторок, 15 грудня 2020 р.

"Фактично, посадові особи одного з ТОВ, діючи в складі організованої групи, протягом тривалого періоду здійснювали на території України реалізацію товарно-матеріальних цінностей через стаціонарні магазини та інтернет-магазин і приховували реальні обсяги отриманого доходу, використовуючи підконтрольних фізичних осіб-підприємців, дохід яких фактично мав декларуватися ТОВ", - додають у відомстві.

Нагадаємо, нещодавно Верховна Рада ухвалила законопроєкт, який передбачає введення податкових канікул для ФОПів, а також списання для них податкового боргу або відстрочку його виплати. Охопити хочуть понад 200 тисяч ФОПів - їх звільнять від сплати єдиного податку та єдиного внеску з грудня по травень наступного року. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація