В "Укрексімбанку" запевнили щодо стабільності своєї роботи після затримання голови правління

В "Укрексімбанку" запевнили щодо стабільності своєї роботи після затримання голови правління

Фото: Укрексімбанк

Олександра Гриценка затримала СБУ за дорученням Генпрокуратури.

У державному "Укрексімбанку", голову правління якого Олександра Гриценка затримали правоохоронці, запевняють, що фінустанова працює у звичному режимі.

"Наглядова рада та правління банку продовжують забезпечувати ефективну роботу банку та гарантують клієнтам та партнерам, що діяльність банку буде відбуватися в безперебійному штатному режимі. АТ "Укрексімбанк" в своїй діяльності дотримується всіх норм чинного законодавства та внутрішніх процедур", - ідеться в повідомленні на сайті банку.

У фінустанові запевнили, що "банк буде сприяти правоохоронним органам та надасть всю необхідну інформацію для проведення об’єктивного з’ясування обставин справи".

"Банк високо цінує власну репутацію надійного і прозорого банку та діятиме відповідно до кращих практик корпоративного управління. Наглядова рада спільно з правлінням банку забезпечить продовження безперебійної роботи банку", - запевнив виконувач обов'язків голови наглядової ради "Укрексімбанку" Стівен Фішер.

Нагадаємо, 16 листопада співробітники СБУ затримали голову правління "Укрексімбанку" Олександра Гриценка за дорученням Генпрокуратури. Йому інкримінують злочини за статтями "створення злочинної організації", "привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, "легалізація (відмивання) грошових коштів та іншого майна, здобутих злочинним шляхом".

Адвокат Гриценка Денис Галанський заявив, що затримання його підзахисного було здійснено з порушенням закону. На його думку, це відбувалося без постанови суду та відсутності законних підстав.

СБУ затримала голову правління державного "Укрексімбанку"

СБУ затримала голову правління державного "Укрексімбанку"

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація