Виробник M&M's планує подвоїти виручку у найближчі 10 років Новини компаній

Виробник M&M's планує подвоїти виручку у найближчі 10 років

Компанія розвиває нові напрямки в сегменті продуктів харчування, а також підсилює напрямок товарів для тварин.

Mars Inc., компанія найбільш відома завдяки таким брендам, як M&M та Snickers, розраховує подвоїти обсяги бізнесу з $ 35 млрд до більш ніж $ 70 млрдв протягом наступних 10 років, розвиваючи напрямок товарів для догляду за домашніми тваринами і продуктів харчування. Про це в інтерв'ю Bloomberg повідомив президент компанії Mars Inc. Грант Рід. Компанія вже 107 років є сімейним бізнесом і розвиток відбуватиметься без виходу на біржу.

У планах компанії розвивати напрямки товарів для тварин. За словами Гранта Ріда, на цей напрямок припадає близько половини бізнесу Mars, і зайнято понад 60% робочої сили з 115 000 чоловік.

Компанія є одним з найбільших гравців на американському ринку товарів для домашніх тварин, обсяг якого оцінюється в 86 мільярдів доларів США.

Розвиток відбуватиметься завдяки розширенню спектра товарів і послуг. Одним із кроків у цьому напрямку стало придбання в 2017 році мережі ветірінарних клінік VCA Inc. за 9,1 мільярда доларів.

Драйвером зростання компанії також є продукти харчування. У цій сфері компанія досліджує потенціал продуктів для людей, веде здоровий спосіб життя і запускає дієтичні добавки та протеїнові снеки з гороху і сочевиці в рамках нового підрозділу MarsEdge.

Наступна публікація