Вкладникам збанкрутілого банку "Хрещатик" знову почнуть віддавати гроші

Вкладникам збанкрутілого банку "Хрещатик" знову почнуть віддавати гроші

Фото: УНІАН

Виплати триватимуть до 25 січня.

Відзавтра, 12 грудня, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб відновлює виплати клієнтам збанкрутілого банку "Хрещатик". Вони триватимуть до 25 січня 2018-го.

"Для отримання відшкодування вкладники ПАТ "КБ "Хрещатик" можуть звертатись з паспортом та документом органу про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер) до відділень банку-агента Фонду ПАТ "Альфа-Банк". Виплати вкладникам здійснюються в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень", - пояснили у ФГВФО.

Нагадаємо, у червні 2016-го стало відомо про початок процедури ліквідації банку "Хрещатик", яка триватиме аж до червня 2018 року. Раніше повідомлялося, що визнаний неплатоспроможним банк "Хрещатик" виставляв на продаж облігації, які не були забезпечені та емітовані фірмами, що мають ознаки фіктивності. Фонд гарантування вкладів фізичних осіб провів вибірковий аудит таких документів і 85% серед них виявилися незабезпеченими.

Повʼязані теми:

Наступна публікація