Вкладники VAB банку п'ятий місяць з пікетами вимагають повернути їм гроші

Вкладники VAB банку п'ятий місяць з пікетами вимагають повернути їм гроші

Під банком двічі на тиждень збираються ошукані вкладники / Фото: olex-kurinniy.livejournal.com

Банкіри постійно переносять терміни видачі коштів, а на виплату валюти радять навіть не розраховувати.

Власники депозитів VAB банку вже п'ятий місяць не можуть повернути гроші попри те, що терміни вкладу вже спливли, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

Нацбанк ще узимку встановив ліміти – видавати не більше 15-ти тисяч гривень на тиждень. Утім, VAB вирішив нараховувати лише по тисячі гривень на день, і навіть цього не робить. 

Натомість вкладники намагаються відчайдушно повернути власні кошти і двічі на тиждень приходять до банку. Усіх 78-х поставили на чергу повернення вкладів.

Люди розповідають, що берегли гроші на лікування, ремонт або купівлю квартири, однак і з найважливішими справами менеджери установи змушують почекати. Банк запропонував переукласти кошти, а тим, хто відмовився, сказали чекати на виплати частинами. Зараз гроші лежать у банку навіть без процентів.

Вкладники розповідають, що кожного дня їм обіцяли видавати по тисячі гривень, Втім, лише тисячу декому з них вдалося отримати за два місяці.

Працівники знову відкладають терміни повернення коштів, а на отримання вкладів у валюті радять навіть не розраховувати. В цьому банкіри звинувачують перекупників.

Належить банк аграрному мільярдеру Олегу Бахматюку. 

Кореспондент ТСН Ксенія Марченко.

Нагадаємо, раніше "здулися" ще два комерційні банки і їх відправили на фінансову "реанімацію". У Фонді гарантування вкладів фізичних осіб пояснили, що діють на основі рішень Нацбанку про визнання "Демарко" і "Порто-Франко" неплатоспроможними.  

Власники депозитів у VAB банку вже 5 місяць не можуть повернути гроші

Власники депозитів у VAB банку вже 5 місяць не можуть повернути гроші

Повʼязані теми:

Наступна публікація