Як благодійна антикорупційна організація вимагає гроші в українських підприємців – сьогодні в програмі "Гроші"

Як благодійна антикорупційна організація вимагає гроші в українських підприємців – сьогодні в програмі "Гроші"

У новому випуску програми "Гроші", який вийде сьогодні о 22:50, на телеканалі "1+1", журналісти проекту розкажуть про аферу так званого Фонду "Міжнародні антикорупційні суди", який вимагає гроші в українських підприємців, погрожуючи внесенням їх до "чорного списку" осіб, що "гальмують заходи по захисту України".

Як стало відомо журналістам програми, підприємцям, які відмовляються платити "благодійний внесок" у розмірі 20 000 грн, надходять натяки на впливовість організації на міжнародному рівні. Так, користуючись своєю гучною назвою, фонд надсилає листи із звинуваченнями в корупції міжнародним контрагентам, клієнтам та партнерам українських фірм, що часто призводить до розривання бізнесових стосунків та значних збитків. Хто вже постраждав від цієї афери та що робити підприємцям, щоб себе захистити від цих шахраїв, дивіться сьогодні в програмі "Гроші".

Також нещодавно українців приголомшила новина про покупку соратником Міхеіла Саакашвілі Bentley начебто для того, аби підвозити на ній продовольство протестувальникам біля Верховної Ради. Команда "Грошей" вирішила провести експеримент та привести до наметового містечка дрова, спальники, воду та інше забезпечення на люксовому автомобілі, аби подивитися на реакцію мітингувальників.

Наостанок, журналісти "Грошей" спробують розібратись, як працюють банди, що займаються викраденнями автомобілів українських зірок, хто допомагає відстежити жертв, та куди пропадають дорогі авто. Останнім часом такі злочини стають все частішими, серед жертв ВІП-грабіжників вже Даша Астаф'єва, Віталій Козловський, мама співачки Камалії, Лілія Підкопаєва та багато інших українських селебретіз.

Про це та інше дізнавайтеся у програмі "Гроші" сьогодні о 22:50 на телеканалі "1+1".

По додаткову інформацію звертайтеся до групи просування інформаційного мовлення "1+1 медіа", +38 044 490 0101, prgroup@1plus1.tv; http://media.1plus1.ua/.

Наступна публікація