Як передати показники газу через Інтернет, в особистому кабінеті, іншими способами

Дата публікації
Перегляди
13к
Час на прочитання
2 хв
Поділитись:
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Viber
Як передати показники газу через Інтернет, в особистому кабінеті, іншими способами

Передача показників газу

Про передавання показників газу різноманітними способами розповіли у газопостачальній компанії "Нафтогаз України".

Передавання показників газу: кому та як

  • Передавати показання лічильників газу потрібно від 1 до 5 числа кожного місяця вашому оператору газорозподільної мережі (ГРМ) або облгазу. Функція розподілу газу належить безпосередньо оператору ГРМ. Представники цих компаній уповноважені приходити і перевіряти покази лічильників і стан газового обладнання.
  • Знайти посилання на вашого оператора ГРМ або облгазу, за яким можна перейти і передати показання, можна на сайті Нафтогазу. Нафтогаз використовує дані від ГРМ для формування рахунків споживачів і, якщо щомісяця передавати показання вчасно, рахунки будуть правильними.
  • Передати показники споживання газу можна в особистому кабінеті "Нафтогаз України". Після натискання "Внести показники" система запропонує перейти на сайт вашого ГРМ або облгазу. Щоб передати показники лічильника,  необхідно увійти в особистий кабінет саме вашого оператора ГРМ. Особові рахунки у Нафтогазу та оператора ГРМ відрізняються. Пам'ятайте це при регістрації в особистому кабінеті оператора ГРМ.
  • Для передавання показників лічильників можна скористатися сайтом або чатботом вашого оператора ГРМ
  • Передати показники газу, можна зателефонувавши вашому оператору ГРМ чи облгазу.
  • Також можна передавати показання своїх газових лічильників SMS-повідомленням на короткий номер 7104. Заповнювати SMS слід наступним чином: спочатку зазначити номер особового рахунку (складається з 10 цифр), а потім через пробіл показання лічильника (до 5 цифр). Якщо повідомлення заповнене без помилок, то незабаром після його відправлення прийде відповідь.

Відеоінструкція, як передати показники лічильників за посиланням.

Для більш детальної перевірки даних в Нафтогазі просять написати в особисті повідомлення компанії особовий рахунок, ПІБ власника та адресу помешкання.

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація