Як вберегтися від квартирного пограбування та останні новини блокади Криму – сьогодні у програмі "Гроші"

Як вберегтися від квартирного пограбування та останні новини блокади Криму – сьогодні у програмі "Гроші"

Програма "Гроші" вийде в ефір на телеканалі "1+1" 22 лютого о 22:00.

У сьогоднішньому випуску програми "Гроші" журналісти розкриють результати власних розслідувань та покажуть ексклюзивне інтерв'ю з організаторами блокади Криму.

Зокрема, автори програми з'ясували, де зараз перебувають багатства позбавленого звання екс-президента Януковича, та хто роз'їжджає на його автомобілі вартістю в десятки тисяч доларів.

"Гроші" дізналися, як сільські депутати наживаються на продажу комуністичних атрибутів, та змогли придбати деякі предмети, що підпадають під закон про декомунізацію.

Також журналісти провели черговий "соціальний експеримент", перевіривши, як реагують прості люди, що стали свідками спроб "пограбування" своїх сусідів. Автори сюжету поспілкуються з грабіжником-професіоналом, та розкажуть, як вберегтися від пограбування і вбезпечити себе та свою власність.

На глядачів також чекає репортаж з Чонгару та ексклюзивне інтерв'ю з одним з ініціаторів блокади Криму Ленуром Іслямовим. Які настрої панують серед активістів блокади, чого вони чекають від влади та що планують?

Про це та інше дізнавайтеся у випуску програми "Гроші" сьогодні о 22:00 на телеканалі "1+1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація