За півроку м'ясо здорожчало на чверть. Прогнози невтішні

Вітчизняні підприємства скоротили виробництво свинини.

За півроку м'ясо в Україні подорожчало майже на чверть.

Про це свідчать дані Державної служби статистики, ідеться в сюжеті програми "Сніданок з "1+1".

Експерти прогнозують подорожчання свинини до кінця року ще на 10%. На це вплинула вартість кормів, переважна частина яких - це зернові.

Тим часом свинини в Україні стає менше. Вітчизняні підприємства скоротили виробництво традиційного для українців м'яса - на понад 6%. Аграрії вважають свинарство невигідним, оскільки прибуток ледве покриває витрати. За останні роки імпорт цього виду м'яса зріс ушестеро.

ВідеоСоковите м'ясо і апетитна скоринка - рецепт люля-кебаба від Дениса Держуна

Ми продовжуємо готувати на мангалі. Сьогодні ви забудете про звичайні котлети і шашлики. З тих же самих продуктів ми приготуємо шедевр східної кухні - відомий і популярний, з ароматом прянощів і соковитим м'ясом, а також апетитною золотистою скоринкою - справжній люля-кебаб.

Соковите м'ясо і апетитна скоринка - рецепт люля-кебаба від Дениса Держуна

 

Залиште свій коментар