Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин
За рік приготування омлету стало дешевшим на 10%: у скільки обійдеться легкий сніданок

Порція коштує 21,3 грн.

За рік приготування омлету стало дешевшим на 10%, а це – 2,5 грн.

Про це у Facebook повідомив голова Національної Ради економічного розвитку Олексій Дорошенко.

У червні 2018 року він обходився в 23,75 грн, а у нинішньому коштує 21,3 грн. порція омлету складається з шести курячих яєць, 180 мл молока, 20 грам вершкового масла та  щіпки солі.

За рік на 10%, або 40 копійок, подорожчало 180 мл молока. На 12% зросла вартість вершкового масла. Торік 20 грамів коштували 3,65 грн, а зараз - 4,1 грн. 
Головна складова страви подешевшала за останній рік на 21%. Шість яєць минулого року обходилися 16 грн, а у червні нинішнього – у 12,7 грн. 

Бутерброд із салом з часником - найпопулярніша страва української кухні. За рік такий бутерброд зріс у вартості на 17%. П’ять бутербродів із салом і часником подорожчали від 24,4 грн до 28,5 грн. Одна порція цієї страви зросла в ціні від 4,88 грн до 5,7 грн. У Польщі такий бутерброд обійдеться ще дорожче – 30 грн.

Відео Омлет по-французьки від юного кулінара Севастьяна Фаге

Наш маленький кулінарний експерт Севастьян Фаге не чекає, доки мама щось приготує, а звик готувати сам. Сьогодні він показав, як приготувати омлет по-французьки та розповів, як посмажити яєчню, щоб не обпектися.

Омлет по-французьки від юного кулінара Севастьяна Фаге

Залиште свій коментар

Вибір редакції