Розлучення із вигодою: закарпатський митник не вказав у декларації статки дружини-мільйонерки

Розлучення із вигодою: закарпатський митник не вказав у декларації статки дружини-мільйонерки

За 11 днів до декларування майна Гребьонкін розлучився із багатою дружиною.

Заступник очільника Закарпатської митниці ДФС Олександр Гребьонкін задекларував за 2015 рік 30 тисяч гривень зарплатні, проте завчасно розлучився і не вказав доходи своєї дружини, що володіє куди більшими статками.

Так, екс-дружина Гребьонкіна Наталія виявилася власницею декількох об'єктів нерухомості загальною вартістю понад 7 мільйонів, повідомляє портал Наші Гроші. 18 березня, за 11 днів до подання декларації, митник з нею розлучився, а в декларації вказав, що екс-дружина відмовляється надавати інформацію щодо власного майна і доходів.

Відповідно до декларації, сам Гребьонкін є власником лише половини квартири площею 56 кв. м, яку придбав ще у 2007 році. Однак, журналісти повідомляють, що в реєстрі нерухомості містяться інші відомості: Гребьонкін володіє половиною квартири площею 61 кв. м у Донецьку, яку він придбав у 2005 році.

Натомість його дружина є власницею другої половини житла, а також — трикімнатної квартири у ЖК "Гарден Сіті Резіденс" у Києві. Крім того, Гребьонкіна володіє ще однією елітною квартирою у Донецьку та машиномісцем на паркінгу.

До слова, Наталія Гребьонкіна — співвласниця донецького ТОВ "РК "Економічний та правовий консалтинг", головним напрямом діяльності якого є функціонування бібліотек і архівів.

Нагадаємо, раніше подружжя судді і митника в Одесі мало схожі один-в-один декларації. Як виявилося, таке вони практикували не вперше.

Повʼязані теми:

Наступна публікація