Засновник Blockchain.com Ніколас Кері розповість українцям усю правду про технології Біткоін Новини компаній

Засновник Blockchain.com Ніколас Кері розповість українцям усю правду про технології Біткоін

Фото: Getty Images

Початок трансляції 14 січня в 11:00.

Україна отримала чудовий шанс стати одним зі світових центрів розвитку сучасних фінансових технологій з використанням кріптовалюти біткоін. Так вважає Ніколас Кері, один із засновників Blockchain.com, який в ході свого першого візиту в країну виступить у Дніпропетровську з відкритою лекцією для банкірів та всіх бажаючих.

На думку Ніколаса Кері, переваги кріптовалюти сьогодні очевидні - це насамперед миттєві безпечні платежі з мінімальними комісіями по всьому світу. Біткоін - відкрита система, її можна вільно використовувати для розвитку системи. Від використання біткоін виграють в першу чергу рядові користувачі, які зможуть робити ті ж грошові перекази без великих комісій та забезпечити більшу безпеку своїх заощаджень.

Крім того, блокчейн - технологія, яка лежить в основі біткоіна, може бути використана в Україні не тільки у фінансовій сфері, але і, наприклад, для рішення системи цифрового підпису, яку зараз в Україні намагаються впроваджувати за допомогою традиційних складних рішень. Також багато країн світу вже розглядають використання блокчейн у сфері ведення єдиного реєстру об'єктів нерухомості, земельного кадастру і тощо.

Онлайн-трансляція відкритої лекції Ніколаса Кері розпочнеться 14 січня 2016 року о 11:00 на головній сторінці онлайн-банку Приват24.

Наступна публікація