Затяжні вихідні. Як працюватиме банківська система протягом найближчих днів

Затяжні вихідні. Як працюватиме банківська система протягом найближчих днів

Фото: Національний банк України

Через свято 8 Березня відбулося перенесення робочого дня.

Національний банк України нагадує, що протягом найближчих чотирьох днів – від 8 до 11 березня включно – банківська система не працюватиме. Усе через перенесення робочого дня, 9 березня, на суботу, 3 березня. Тож тепер вихідних буде аж чотири поспіль, а система електронних платежів НБУ не працюватиме.

Наступний робочий день банків – понеділок, 12 березня.

До кінця року в Україні буде ще три перенесення робочих та вихідних. Зокрема, через вихідний на День Конституції (28 червня) робочу п'ятницю, 29 червня, перенесуть на суботу, 23 червня. Замість понеділка, 24 грудня, українці працюватимуть у суботу, 22 грудня, аби потім були три дні вихідних на Різдво 25 грудня. Також перенесення робочого дня відбудеться перед Новим роком – замість понеділка, 31 грудня, на роботу доведеться йти в суботу, 29 грудня.

"За потреби 9 березня, 30 квітня, 29 червня, 24 та 31 грудня 2018 року банки можуть здійснювати касові операції з клієнтами без відкриття операційного дня банку. Також банки мають: повідомити клієнтів про власний режим роботи в дні, що зазначаються вище; організувати роботу щодо своєчасної виплати пенсій, соціальних доплат, інших грошових виплат і забезпечити безперебійну роботу банкоматів, обмінних пунктів та організувати їхнє підкріплення готівкою різних номіналів", - зазначили в НБУ.

Фото: Національний банк України

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація