Завжди є план Б! Новини компаній

Завжди є план Б!

Для вирішення фінансових питань планом Б може стати звернення до ломбарду, адже тут можна швидко і без зайвої тяганини отримати необхідну суму готівкою, залишивши в якості застави щось із техніки, прикрас або навіть шубу.

Щира підтримка близьких людей і друзів – те, що допомагає кожному з нас долати труднощі, досягати цілей і впевнено робити сміливі кроки назустріч чомусь новому. Ми цінуємо і з радістю приймаємо підтримку добрим словом чи ділом, слушною порадою або своєчасною підказкою. Але в питаннях фінансових нам часто некомфортно звертатися за допомогою, і в першу чергу до найближчих людей

У такі моменти, коли кошти потрібні "тут і зараз", а дружбою чи добрими взаєминами не хочеться ризикувати, вкрай важливо мати так званий план Б – певне  альтернативне рішення, запасний вихід із ситуації, що склалася. Для вирішення фінансових питань таким планом Б може стати звернення до ломбарду, адже тут можна швидко і без зайвої тяганини отримати необхідну суму готівкою, залишивши в якості застави щось із техніки, прикрас або навіть шубу.

Ломбард готовий прийти на допомогу, якщо ви розпочали ремонт, але трохи не розрахували з бюджетом. Якщо хочете новий телефон, але не знаєте, що робити зі старим. Якщо терміново знадобилися додаткові кошти на ліки чи потрібно сплатити за навчання дитини, а зарплату затримують. Це лише невелика частина життєвих ситуацій, в яких ломбард може стати реальною паличкою-рятувалочкою.

"Нам були потрібні гроші, щоб закінчити ремонт – укласти плитку у ванній і заїхати вже до готової квартири. Коштів катастрофічно не вистачало, всі засіки були спустошені, тому ми прийшли до ломбарду "Благо". Нам допомогли, все пояснили, дали гроші на довгоочікуване завершення ремонту", – поділився своєю історією клієнт провідної української ломбардної мережі Сергій.

Як бачимо, у ломбарді рішення знаходиться просто і швидко, адже практично у кожного вдома є речі, без яких можна тимчасово (а то й зовсім!) обійтися, але за рахунок них владнати поточні грошові негаразди. Тим більше, що сучасні ломбарди – це надійні фінансові інститути з широким переліком послуг та застав, що приймаються, єдиними стандартами обслуговування, які дійсно піклуються про свою репутацію. Великі гравці ринку заставного кредитування, до того ж, пропонують постійні акції та програми лояльності, можливості дистанційного обслуговування позик, гарантії надійності зберігання заставного майна.

Життя прекрасне і багатогранне, і щоб непередбачувані "сюрпризи", коли бажання і потреби перевищують поточні можливості, не затьмарювали його, дуже важливо завжди мати в резерві план Б – своєчасну підтримку і надійного помічника у найнепередбачуваніших ситуаціях. План Б є завжди, якщо поруч ломбард "Благо"! 

Наступна публікація